Balaguer estrenarà el videoclip d’un projecte conjunt dels centres educatius i la Paeria

La proposta pretenia que es dugués a terme un treball comú i transversal, amb la voluntat de fer visible la importància de trencar els estereotips de gènere

Aquest divendres 14 de juny es realitzarà l’acte de presentació del videoclip de la cançó ‘Vull decidir lliure’, una proposta de les àrees d’Igualtat i d’Educació de la Paeria i que s’ha dut a terme en col·laboració amb els centres educatius de Balaguer, l’Escola Municipal de Música, el Servei Educatiu de la Noguera, i amb el suport del Pacte d’Estat.

Aquesta proposta sorgeix del projecte ‘Musiquem Balaguer’, pel qual cada any l’alumnat de 5è d’Educació Primària dels centres educatius de la ciutat, L’Estel i l’Escola Municipal de Música realitzen conjuntament una activitat en la que a través de la música es treballen continguts lingüístics, musicals i d’igualtat. En aquest sentit, per l’edició d’enguany s’ha dut a terme la gravació d’un videoclip d’una cançó conjunta, per a la qual l’alumnat ha treballat prèviament a les aules conceptes d’igualtat a través de l’esport, la literatura, el pensament crític o el periodisme.

La proposta pretenia que es dugués a terme un treball comú i transversal, amb la voluntat de fer visible la importància de trencar els estereotips de gènere. Finalment, i un cop acabada la gravació del videoclip, es presentarà el divendres dia 14 de juny a la sala d’actes de la Paeria, per tal de donar-lo a conèixer a les famílies però també a la resta de la ciutadania.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.