Balaguer estrena un nou servei funerari amb un tanatori de tres sales i espai per a cerimònies

Oferirà serveis com l’acompanyament personalitzat a les famílies i la gestió de qualsevol documentació relacionada amb la defunció d’una persona

Balaguer compta a partir d’avui amb un nou servei funerari que inclou un tanatori amb tres sales i un espai per oficiar-hi cerimònies tant laiques com de les diferents religions. L’equipament, de Serveis Funeraris El Segre, està impulsat per dos balaguerins, Jordi Sanahuja i Toni Mora, que volen oferir una alternativa als serveis existents al municipi relacionats amb la defunció d’una persona.

Aquests serveis oferiran un acompanyament personalitzat a les famílies abans, durant i després d’una defunció així com xerrades pedagògiques entorn de la mort amb la col•laboració de l’empresa Agraïments. A més, facilitaran la gestió de qualsevol documentació relacionada amb la defunció, siguin tràmits bancaris, últimes voluntats o viudetats, entre altres.

El nou tanatori, de 420 m², s’ubica al carrer Noguera Pallaresa 46 i aquesta tarda i nit, entre les 18 h i les 21 h, durà a terme una jornada de portes obertes.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

1 comentari

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.