Balaguer disposa d’un nou pàrquing públic a l’avinguda Països Catalans

L’Ajuntament de Balaguer ha posat en marxa aquest divendres 10 de maig un nou pàrquing públic a l’avinguda Països Catalans, just davant de l’estació d’autobusos. Amb aquest espai d’estacionament, de 24 places, ja són cinc els que estan en funcionament en diversos punts de la ciutat.De la mateixa manera que la resta de pàrquings, aquest solar s’ha adequat amb personal de la brigada i, a canvi de la cessió, el propietari estarà exempt de pagar el rebut de l’IBI mentre duri el conveni.

L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha destacat la idoneïtat de la ubicació d’aquest nou pàrquing, en una de les entrades de la ciutat i a prop de l’estació d’autobusos i d’una de les passarel•les peatonals, per la qual cosa donarà servei a usuaris del servei d’autobusos, als comerços de la zona i la seva clientela i, fins i tot, a persones que accedeixin al centre històric.

D’altra banda, durant aquesta setmana, s’han netejat i arranjat els marges dels camins rurals del municipi. Aquesta actuació es fa abans que comenci la campanya d’estiu, quan els vials suporten un major pas de maquinària agrícola i quan el perill d’incendi és més elevat, garantit així una major seguretat pels usuaris i veïns de la zona.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.