El Balaguer Cudós Consultors alinea a Dorca i quanya els seus quatre últims encontres

Integrants de l'equip del CTT Balaguer Cudós Consultors (Rosa Ma Sauret)

Integrants de l’equip del CTT Balaguer Cudós Consultors (Rosa Ma Sauret)

Finalment, en la concentració del passat cap de setmana, celebrada a Vic, els àrbitres van permetre al Balaguer Cudós Consultors jugar amb la seva jugadora estrangera, la romanesa Loredana Dorca, tal com havien vingut fent d’altres equips en les concentracions anteriors. D’aquesta manera, ja en igualtat de condicions, les balaguerines van poder demostrar el seu nivell real de joc guanyant els quatre encontres que van disputar.

Dels tres encontres disputats el dissabte, el més complicat va ser el primer en el que el Balaguer Cudós consultors va acabar imposant-se al CTT Bàscara per 3 a 2. En el primer partit Loredana Dorca va guanyar a Xènia Prat per (3-1), però en el segon Clàudia Cejas, la nova incorporació de l’equip balaguerí, va caure davant Helena Colinas (1-3). En el dobles, Dorca i Cejas donaven avantatge a les balaguerines guanyant Prat i Colinas (3-2), però tot seguit Dorca queia davant Colinas (0-3), i era Cejas qui acabaria donant el punt decissiu a les balaguerines guanyant a Prat (3-1).

El segon encontre va resultar més fàcil per a les balaguerines que es van imposar al Mediterráneo València per 5 a 0. Loredana Dorca i Claudia Cejas es van imposar a Pilar Garcia (3-2) i Carolina Enguix (3-0), mentre que les mateixes jugadores formant parelles guanyaven el següent partit (3-0). Tot seguit, s’estrenaven les balaguerines Gemma Lladonosa i Laia Torregrosa guanyant els seus partits per 3-2 i 3-0 respectivament.

El tercer encontre, davant  el CAI Santiago, tornaria a ser més igualat, però el Balaguer se l’acabava enduent amb un 3 a 2. En el primer partit Laia Torregrosa queia davant Maria Gayarre (1-3). Tot seguit Loredana Dorca s’imposava a Yara Grimal (3-0), mentre que el dobles donava avantatge a les balaguerines imposant-se Dorca i Cejas a Grimal i Vallespí (3-1). Dorca quanyava el punt decissiu davant Gayarre (3-0), i finalment Gemma Lladonosa queia davant Maria Vallespí (0-3).

En el quart encontre, ja el diumenge, el Balaguer Cudós Consultors s’imposava a l’amfitrió, el Fotoprix Vic, per 4 a 1. Victòries de Loredana Dorca sobre Rut Vilarrasa (3-0) i Noa Muñoz (3-0). Derrota de Laia Torregrosa davant Muñoz (0-3). I victòres de Gemma Lladonosa sobre Rut Vilarrasa (3-1), i del dobles Dorca i Cejas sobre Muñoz i Vilarrasa (3-1).

Els encontres davant el Bàscara i el CAI Santiago van ser protestats per aquests equips, impugnacions que s’afegeixen a un munt d’anteriors, incloses moltes del Balaguer corresponents a diversos partits de les concentracions anteriors, i sobre les quals la Federació Española encara no ha resolt res, en una competició que ha quedat desvirtuada per les diferències de interpretació d’unes normatives federatives contradictòries.

En qualsevol cas, i al marge de la classificació, el Balaguer Cudós Consultors ja ha deixat clar que, si se’l permet competir en igualtat de condicions amb els altres equips, és ara per ara un dels més forts d’aquesta lliga.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.