Balaguer commemora el Dia Internacional de la Dona Rural

L’objectiu és donar visibilitat a la contribució que fan les dones a la millora econòmica, empresarial, social i cultural de les àrees rurals

El 15 d’octubre es commemora el Dia Internacional de la Dona Rural i la Paeria de Balaguer juntament amb El Consell Comarcal de la Noguera s’hi ha sumat un any més, amb la representació d’un espectacle poètic. L’acte que s’havia de fer el mateix dia 15, es va suspendre amb motiu de la sentència del Tribunal Suprem.

L’activitat tenia com a objectiu donar visibilitat a la contribució que fan les dones a la millora econòmica, empresarial, social i cultural de les àrees rurals.

El dia internacional de la dona rural que es celebra des de l’any 1995, tracta de posar en valor a la figura de la dona qui molt sovint és invisibilitzada en tots els àmbits.

La invisibilitat que pateixen les dones abasta diversos sectors, entre ells el literari. És per això que es va escollir un espectacle poètic titulat ‘La boca descosida’ de l’Alba Mascarella.

Segons manifesta l’Associació de Dones Periodistes, més de la meitat de la població lectora és femenina. No obstant això, només un 20% de l’obra publicada és d’autoria de dona.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.