Balaguer commemora el Dia Internacional de la Dona Rural amb una exposició

Es tracta de la mostra ‘La lluita per l’oportunitat de viure’ que reconstrueix alguns episodis de la vida de les dones des del 1931 fins al 1978

El 15 d’octubre es commemora el Dia Internacional de la Dona Rural i la Paeria de Balaguer juntament amb el Consell Comarcal de la Noguera s’hi ha sumat un any més preparant una exposició que reconstrueix alguns episodis de la vida de les dones des del 1931 fins al 1978. Els plafons permeten conèixer aquest període de la història a través de la perspectiva de les dones i visualitza les seves experiències i aportacions.

Enguany no hi haurà cap acte institucional de presentació de la mostra degut a les restriccions que s’han pres per a contenir la propagació de la Covid-19. Tot i així, l’exposició ubicada al vestíbul de la Paeria es podrà visitar en l’horari de l’Ajuntament. A més també comptarà amb uns codis QR que dirigiran al lector a una explicació més complerta que ha realitzat l’equip del Museu de la Noguera.

El Dia Internacional de la Dona Rural que se celebra des de l’any 1995, tracta de posar en valor a la figura de la dona qui molt sovint és invisibilitzada en tots els àmbits.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.