Balaguer comença la desinfecció de l’espai urbà

Els treballs es duran a terme els set dies de la setmana de 6 a 10 del matí

La Paeria de Balaguer ha començat aquest dissabte els tractaments amb viricida per desinfectar alguns espais de la ciutat com a mesura per evitar la propagació del coronavirus Covid-19. Així ho ha explicat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal en un vídeo publicat a les xarxes.

Membre de la brigada de la Paeria de Balaguer desinfectant els carrers (Foto: Paeria de Balaguer)

Les desinfeccions no es fanen la superfície dels carrers, sinó en espais o zones més complexes i amb més transit i contacte amb la gent, com puguin ser alguns elements del mobiliari urbà o zones properes a equipaments públics d’alta concurrència que aquests dies segueixen en funcionament.

Aquest dissabte s’ha fet la primera desinfecció a totes les baranes dels ponts i passarel•les de l’entorn del riu al seu pas per la ciutat, els espais que rodegen les tres residencies geriàtriques, el CAP, l’Hospital sociosanitari, i tots els contenidors així com les parades de bus.

Aquestes mesures de desinfecció, les realitzen 6 treballadors de la Paeria amb les corresponents EPI’s i que disposen del carnet per aplicar productes fitosanitaris com aquest viricida, molt més permanent que el lleixiu, i que dona garantia d’eliminació de virus de forma més permanent i duradora. Aquests treballs es faran diàriament, de 6 a 10 del matí, seguint les indicacions donades des del Departament de Salut.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.