Balaguer celebrarà la “VII Cursa de la Dona” el pròxim 25 de novembre

El pròxim 25 de novembre els carrers de Balaguer tornaran a ser escenari de la celebració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Dontra les Dones amb la 7a edició de la Cursa de la Dona organitzada per l’Ajuntament de Balaguer i el Consell Comarcal de la Noguera. La cursa, pionera a la província, serà l’acte principal d’una setmana reivindicativa que culminarà amb aquesta jornada esportiva.

Durant la presentació també s’ha recordat que el Consell Comarcal, coorganitzador de la cursa, compta amb un servei d’atenció adreçat a totes les dones que vol dona resposta a les diferents demandes d’informació i que treballa per l’assoliment de la igualtat de gènere.

El recorregut serà de 5 quilòmetres i, a diferència dels anys anteriors, tindrà un recorregut més urbà amb l’objectiu de mantenir l’alta participació que hi hagut en anys anteriors. Les inscripcions es tancaran quan s’arribi a les 1.200 corredores i es podran efectuar a partir del dia 2 de novembre. Al llarg del dia la Plaça Mercadal serà escenari també de diverses activitats paral·leles així com una flashmob i una sessió de streching.


Informa: Miquel Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.