Balaguer celebrarà la segona edició de La Murga amb canvis en el format

El cicle pretén donar visibilitat a la cultura musical de la ciutat apostant per la promoció del talent local

 

La segona edició de la Mostra de Música Local de Balaguer s’avança al primer cap de setmana de setembre. Aquest cicle neix de la voluntat que els grups locals i els artistes emergents de la ciutat disposessin d’un cap de setmana dedicat a la música en directe. En aquest sentit, des de l’Àrea de Joventut de la Paeria, en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música i una comissió organitzadora, es va organitzar la primera edició de la mostra de música local.

En aquesta segona edició es recupera el format inicial a l’aire lliure, i es farà el divendres dia 1 i dissabte dia 2 de setembre, amb la idea de tenir unes condicions climatològiques més favorables. A més de concerts en directe, La Murga també comptarà amb conferències fira del disc, sessions de micròfon obert, food trucks i altres activitats que s’estan preparant per aquesta segona edició.

A partir del 18 de maig i fins el 16 de juny, els artistes i grups locals es poden inscriure al formulari habilitat a la web lamurga.balaguer.cat; i a finals del mes de juliol es donaran a conèixer els horaris dels diferents concerts, ubicacions, i tot el programa previst.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.