Balaguer celebra la diversitat

L’Àrea d’Igualtat de la Paeria ha organitzat una jornada amb motiu del Dia per l’alliberament LGTBIQ+, on s’ha donat a conèixer l’Associació Existim

Amb motiu del Dia per l’alliberament LGTBIQ+ que es va celebrar el passat 28 de juny, la Paeria ha organitzat aquest dissabte ‘Celebrem la diversitat’. Una jornada on des de l’Àrea d’Igualtat es pretén posar en valor la diversitat, però sobretot promoure la no discriminació per motiu d’orientació sexual i afectiva o d’identitat de gènere de qualsevol persona.

Aquest acte ha començat amb un concert a càrrec de ‘Una altra juny’, un grup de rap dissident que a través de les seves lletres i cançons promou el compromís i la defensa de les llibertats individuals i col·lectives. D’altra banda, després de l’actuació s’ha donat a conèixer l’Associació Existim la Noguera, la qual ha presentat la seva activitat i explicat l’objectiu d’oferir espais segurs per a la socialització, visibilització, reivindicació, suport i intercanvi d’experiències.

En l’acte han participat la paera en cap de Balaguer, Lorena González, qui ha remarcat la necessitat que les institucions donin suport a aquests col·lectius.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.