Balaguer avança l’acte de celebració de la Diada al dia 10

Balaguer, igual que altres poblacions com Tàrrega, Solsona, Cervera i Sort, ha decidit avançar l’acte institucional de la Diada de Catalunya al dilluns dia 10 per facilitar l’assistència de tots aquells que hi vulguin anar a la manifestació del dimarts a Barcelona convocada per l’Assemblea Nacional de Catalunya.L’acte institucional tindrà lloc al Castell Formós. Començarà a les 21.30 h amb els parlaments de l’alcalde de Balaguer, Josep M. Roigé; del president del Consell Comarcal de la Noguera, Pere Prat i del president del Cercle Català de Negocis, Ramon Carner, i comptarà amb la col.laboració de l’Esbart Dansaire Mare De Déu de les Franqueses, dels Bastoners de Balaguer, de la Companyia de Comèdies Crisi Perpètua, de l’Escola de Dansa Montse Miret, de l’Orfeó Balaguerí i del trompetista Ignasi Guillen.

Al finalitzar se servirà una copa de cava.

Aquest serà l’acte oficial que es farà el dia 10 però abans n’hi haurà d’altres.

El programa d’activitats començarà el dissabte 8 de setembre a les 20.00 h. amb la inauguració de l´exposició “30 anys de Revista Nacional” a càrrec de Vicent Font al Casal Lapallavacara, una mostra que romandrà oberta fins a l’11 de setembre.

El mateix dissabte tindrà lloc, a les 21.30 h. el Sopar i lliurament dels premis Moragues Basset i M. Gonzàlez Alba al restaurant del Santuari.

A les 00.00 h. hi haurà l’actuació de la Colla Bastonera del Casal, que portarà en comitiva l’estelada per ser hissada al Castell Formós.

Aquests actes estan organitzats pel Casal Pere III – Ateneu de Balaguer igual que el servei d’autobusos per assistir a la manifestació a Barcelona el dimarts 11 de setembre.

Se sortirà a les 15.00 hores de l’estació d’autobusos. El preu és de 10 euros i els punts de venda dels bitllets són Llibreria Manhattan i bar La Rosaleda.

Per a més informació es pot trucar al 605258412.

Per aquell mateix dia, l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, a Balaguer hi ha previstos dos actes més, concretament a la Plaça del Mercadal.

A les 19.00 h. hi haurà havaneres amb el grup Vent de Ponent i a les 20.00 h. Ballada de sardanes a càrrec de la cobla Triomfal d’Igualada, el cant dels segadors i cloenda del curs de sardanes organitzat per l’Associació de Veïns del Centre Històric aquest estiu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.