Balaguer arranja el tram de vorera del carrer Noguera Pallaresa entre els carrers Cadí i Sant Crist

S’adequaran les connexions d’aigua, el cablejat de l’electricitat i es millorarà l’acabament del paviment

La Paeria de Balaguer ha iniciat aquesta setmana les obres de la vorera del carrer Noguera Pallaresa. Es tracta del primer tram que s’arranjarà de la vorera compresa entre els carrers Cadí i Sant Crist on s’adequaran les connexions d’aigua, el cablejat de l’electricitat i es millorarà l’acabament de paviment.

A través de la subvenció del programa Treball i Formació que ha rebut un any més el consistori s’han contractat tres persones per al període d’un any i set més durant sis mesos.

Aquest programa permet donar una oportunitat a persones en situació d’atur de llarga durada i a la vegada suposa un benefici col·lectiu per a la ciutat.

Dins del mateix programa els operaris també s’encarregaran de treballar en altres tasques de manteniment i arranjament d’espais i equipaments municipals.


Informa: Alba Cases

 

1 comentari

  • un observador

    Felicitats a l’Ajuntament de Balaguer per començar a escoltar el clam popular. Us queda molta feina a fer perquè Balaguer està molt malament en relació als carrers i a les voreres. Tan de bo seguiu fent per tot arreu i no només per on més es veu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.