Balaguer aprova el canvi de qualificació urbanística de la pista del Secà per a la construcció d’un poliesportiu

El ple de l’Ajuntament de Balaguer ha aprovat de forma inicial la modificació puntual de les Normes Subsidiàries de la zona de la pista del barri del Secà per començar els tràmits per a la construcció d’un nou equipament poliesportiu. El punt va ser retirat de l’ordre del dia del ple del mes d’abril després que el PDeCat, el Partit Socialista i el regidor no adscrit Albert López anunciessin la seva abstenció. Aquest dijous la proposta ha estat aprovada amb 10 vots a favor, 9 del grup d’ERC i el del regidor de Balaguer Ara Sí, Joan Pla.

Per la seva banda els grups municipals de Junts per Balaguer i el Partit Socialista van mantenir el sentit del vot abstenint-se i la CUP va seguir la mateixa direcció.

Durant el ple es va aprovar també el Conveni entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’ajuntament de Balaguer i l’Institut Català del Sòl per continuar les obres d’urbanització de la plaça de Sant Domènec, així com diversos convenis amb entitats i institucions i dos reconeixements extrajudicials de crèdit, un de l’Ajuntament de Balaguer i un altre de l’IMPiC.

El plenari va aprovar també el pla intern d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes de l’Ajuntament de Balaguer.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.