Balaguer aposta pel turisme familiar

La Paeria de Balaguer presenta dos iniciatives enfocades al turisme familiar per apropar els elements patrimonials i la història de Balaguer als més petits

Balaguer ha presentat la campanya de turisme familiar sota la marca Balaguer en família. Es tracta d’una iniciativa que ja estava planificada abans de l’esclat de la pandèmia pel coronavirus però que ara, amb les circumstàncies és fins i tot més adient tal i com explica la paera de Turisme, Fires i Festes, Mari Pau Ortiga.

La campanya inclou activitats per als  més petits i també per als més joves amb l’objectiu de descobrir la ciutat a partir del joc.

En el cas de l’activitat per als més petits tindrà premi directe que es podrà recollir a l’Oficina de Turisme, situada al Museu de la Noguera, i l’activitat per als més joves, a través d’Instagram inclou un sorteig cada tres mesos entre tots els participants. Els fulletons per realitzar els recorreguts i esbrinar els misteris que s’amaguen darrera les diferents pistes es podran trobar a l’Oficina de Turisme de Balaguer quan reobri al públic.


Informa: Carla Vilaseca i Vilarasau

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.