Balaguer ajorna, novament, el Posa’t la Gorra a l’octubre

L’organització del Posa’t la Gorra Balaguer torna a ajornar la festa solidària del càncer infantil, que s’havia ajornat al 21 de juny

La Comissió organitzadora del Posa’t la Gorra Balaguer, conjuntament amb AFANOC Lleida i la Paeria de Balaguer, ha pres la decisió d’ajornar novament, per segona vegada, la festa solidària del càncer infantil i traslladar-la al diumenge 11 d’octubre. Inicialment estava prevista pel 10 de maig i es va traslladar al 21 de juny, una data en la qual, donades les circumstàncies de pandèmia actual, no seria possible celebrar la festa en el format habitual. I és, precisament per això, per poder-la celebrar com cada any, amb totes les activitats previstes i amb el major nombre de participants possible, que des de la comissió organitzadora han traslladat aquest esdeveniment solidari al mes d’octubre. Tot plegat amb la intenció de poder continuar recaptant diners pels nens i nens que pateixen càncer amb dos objectius clars: ajudar a sufragar les depeses de la casa dels Xuklis i els diferents serveis que l’Associació AFANOC ofereix als afectats i recaptar diners per a la investigació. D’aquí, doncs, la decisió d’ajornar la festa i no suspendre-la, tal i com ha comentat avui a Ràdio Balaguer el tècnic de l’àrea de Joventut de la Paeria de Balaguer i membre de l’organització, Francesc Almira.

Pel que fa a la cursa del Posa’t la gorra, Almira ha recordat que les inscripcions per participar-hi continuen obertes a la pàgina web posatlagorrabalaguer.cat.  Així mateix, ha destacat que també a partir d’avui s’avisarà del nou canvi de dates a empreses, entitats, ampes i centres educatius per continuar amb el procés organitzatiu de la festa.

El Posa’t la Gorra Balaguer celebrarà enguany la cinquena edició amb una àmplia oferta d’activitats per a grans i petits.  Una de les més reeixides és la cursa, que inclou tres recorreguts: un de 10km, un de 5km i un altre de 3km. Els tres es poden fer en qualsevol de les modalitats a peu que vulgui el participant, ja sigui corrent, en marxa, fent jogging, footing o caminant. El preu d’inscripció és de 10 euros.

Entre les novetats del Posa’t la Gorra Balaguer 2020 hi ha una major implicació de les escoles i, per aquest motiu, el Bosc del Somnis girarà enguany entorn al món del cinema, un àmbit pedagògic, visual i molt dinàmic.

Per aquesta edició es mantindran iniciatives com la Fira dels Somnis, un espai obert i gratuït on es dona tot i no es ven res i en el qual, un any més, s’oferirà als infants i joves més de 135 activitats lúdiques i tallers educatius agrupats per espais i amb la participació de 350 voluntaris

La diada acabarà amb un dinar solidari, un sorteig de regals i ball de fi de festa.

Posa’t la Gorra Balaguer l’any passat va aplegar milers de persones i la recaptació total va ser de prop de 90.000 euros.


Informa: Redacció Foto: Paeria de Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.