Balaguer ajorna el Posa’t la Gorra fins al juny

L’organització del Posa’t la Gorra Balaguer ajorna la festa solidària del càncer infantil, que s’havia de celebrar el 10 de maig, i la trasllada al diumenge 21 de juny

La Comissió organitzadora del Posa’t la Gorra Balaguer, conjuntament amb AFANOC Lleida i la Paeria de Balaguer, ha pres la decisió d’ajornar la festa solidària del càncer infantil i traslladar-la al diumenge 21 de juny.
Des de tots els ens organitzadors hi ha la voluntat de poder continuar recaptant diners pels nens i nens que pateixen càncer amb dos objectius clars: ajudar a sufragar les depeses de la casa dels Xuklis i els diferents serveis que l’Associació AFANOC ofereix als afectats i recaptar diners per a la investigació. D’aquí, la decisió d’ajornar la festa i no suspendre-la i és que “la intenció és celebrar-la de forma íntegra, al cent per cent, amb totes les activitats previstes”, assenyalen des de l’organització.
També des de l’organització fan una crida perquè la ciutadania continuï inscrivint-se a la cursa del Posa’t la gorra a través de la pàgina web posatlagorrabalaguer.cat. Així mateix, en unes setmanes, quan l’activitat es normalitzi, la comissió organitzadora es posarà en contacte amb empreses, entitats, AFA’s i centres educatius per continuar amb el procés organitzatiu de la Fira dels Somnis, les curses i caminada, la Tómbola dels Famosos i el Dinar Solidari.
El Posa’t la Gorra Balaguer celebrarà enguany la cinquena edició amb una àmplia oferta d’activitats per a grans i petits. Una de les més reeixides és la cursa, que inclou tres recorreguts: un de 10km, un de 5km i un altre de 3km. Els tres es poden fer en qualsevol de les modalitats a peu que vulgui el participant, ja sigui corrent, en marxa, fent jogging, footing o caminant.
El preu d’inscripció és de 10 € i per participar-hi caldrà dur la gorra identificativa de la jornada.
Entre les novetats del Posa’t la Gorra Balaguer 2020 hi ha una major implicació de les escoles i, per aquest motiu, el Bosc del Somnis girarà enguany entorn al món del cinema, un àmbit pedagògic, visual i molt dinàmic.
Per aquesta edició es mantindran també iniciatives com la Fira dels Somnis, un espai obert i gratuït on es dona tot i no es ven res i en el qual, un any més, s’oferirà als infants i joves més de 135 activitats lúdiques i tallers educatius agrupats per espais i amb la participació de 350 voluntaris
La diada acabarà amb un dinar solidari, un sorteig de regals i ball de fi de festa.
Posa’t la Gorra Balaguer l’any passat va aplegar milers de persones i la recaptació total va ser de prop de 90.000 euros.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.