Balaguer acull la 6a edició de la Triatló Internacional

Aquest passat dissabte es va celebrar la sisena edició de la Triatló Internacional de Balaguer organitzada pel club Pedala.cat. Els 245 esportistes inscrits van intentar superar els 1,9 km de natació al pantà de Sant Llorenç, 90km de ciclisme per la comarca de la Noguera i finalment, 21 km per un recorregut urbà a la ciutat de Balaguer.El guanyador de la prova va ser Rubén Galvañ del Club Ilicitano Triatlón amb 4h 41 min i 46 seg. La campiona femenina fou Ester Hernández del Club Natació Reus Ploms que va acabar la prova amb 5h 15min i 9 segons.

D’altra banda, com a novetat d’aquest any, es va incorporar una modalitat més, la Infern, en els que els participants inscrits havien de fer, a més de les 3 proves ja esmentades, 30 km de circuit de btt per senders i corriols de la zona. Eduard Barceló del club Pedala.cat va ser el guanyador absolut de la prova.