Balaguer acull el primer consell itinerant de comerciants del territori lleidatà promogut per PIMEC Comerç

La reunió va servir per compartir experiències i buscar estratègies en comú per afavorir la supervivència del comerç de proximitat

Balaguer ha acollit un consell de comerç itinerant promogut per PIMEC Comerç Lleida, per primer cop descentralitzat de la capital de la província i en la que en aquest cas l’Associació de comerciants de Balaguer ha exercit el paper d’amfitriona. Es tracta d’un cicle de reunions que s’aniran repetint a diversos punts del territori lleidatà. Tot plegat per compartir experiències entre comerciants i buscar punts i estratègies comunes per preservar la supervivència del comerç de proximitat. EN aquest sentit el president de PIMEC comerç ha explicat en aquesta mateixa trobada que es treballa en un manifest en defensa del comerç del territori.

EL Paer en Cap de Balaguer Jordi Ignasi Vidal també ha fet acte de presència en aquesta trobada on entre altres associacions hi ha tingut representació els comerços de Mollerussa, Alfarràs, Almacelles o Torres de Segre.

Vidal que abans d’aquest consell havia mantingut una reunió amb representants de PIMEC també ha destacat la necessitat de posar en valor el comerç de proximitat i crear sinergies entre els actius

Des de PIMEC comerç han volgut donar importància a aquest tipus de trobades descentralitzades i han manifestat la necessitat i la voluntat de donar-los-hi continuïtat.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.