Balaguer aconsegueix tres Flors d’Honor del projecte Viles Florides del 2019

La ciutat augmenta una flor en la seva distinció del 2019, respecte al 2018, pel treball en gestió mediambiental i el verd urbà

Balaguer ha aconseguit aquest any tres flors d’honor del projecte Viles Florides, una més que l’any passat. L’acte d’entrega de les Flors d’Honor 2019, es va celebrar el passat divendres 27 de setembre i va ser presidit per Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
Dels 135 municipis que són Vila Florida i que, per tant, tenen la gestió mediambiental i el verd urbà com un eix prioritari, n’hi ha 13 reconeguts amb quatre Flors d’Honor, la major distinció entregada fins ara, 53 amb tres Flors d’Honor, 57 amb dues Flors d’Honor i 10 amb una Flor d’Honor.
En aquest acte hi va assistir la Regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Ester Guarné, i la tècnica en medi ambient de l’Ajuntament de Balaguer, Eva Rocamora. Ambdues valoren molt positivament aquesta nova flor d’honor com a reconeixement a la feina que s’està duent a terme i, alhora, com una nova empenta per seguir treballant de cara a una ciutat més verda i sostenible. Al mateix temps, agraeixen la implicació de la ciutadania i l’animen a seguir implicant-se en augmentar la presència de flors i plantes als espais privats i en adoptar actituds i responsabilitats sostenibles.


Informa: Redacció / Foto: Aj. Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.