Balaguer acollirà una jornada tècnica sobre biogàs i digestat

Està organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, conjuntament amb el Clúster Bioenergia de Catalunya

El proper divendres 21 de juny de 2024 a l’espai de l’Energy – HubLab Balaguer, tindrà lloc una jornada tècnica dedicada a l’Estratègia Catalana de Biogàs i Digestat, organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, conjuntament amb el Clúster Bioenergia de Catalunya.

L’objectiu de la sessió és exposar els objectius d’aquestes estratègies d’impuls, així com les tecnologies disponibles i els seus requisits. També pretén detectar i resoldre necessitats o incerteses dels tècnics al serveis dels municipis en aquest àmbit i esdevenir un punt d’informació per a responsables dels governs locals i possibles promotors de projectes, en relació amb els conceptes bàsics i amb l’estat de situació de l’evolució tècnica i normativa.

Els participants tindran l’oportunitat d’escoltar experts reconeguts com el professor Xavier Flotats de la UPC, Laia Sarquella de l’ICAEN i Neus Ferrete del DACC, que abordaran temes tan rellevants per al nostre territori com les instal·lacions de producció de biogàs, l’Estratègia Catalana de Biogàs 2030 i l’Estratègia Catalana de Digestat.

La jornada preveu ser un punt de trobada per a tècnics municipals d’àmbits com l’arquitectura, l’enginyeria i el medi ambient, així com per als responsables dels governs locals o possibles promotors de projectes interessats a conèixer les últimes novetats tècniques i normatives en aquest sector.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.