Balaguer acollirà l’11a edició del concurs internacional de cant líric ‘Germans Pla’

Organitzat per l’Associació Cultural Grup d’Art4 de Balaguer, se celebrarà els dies 21 i 22 d’octubre

Balaguer tornarà a ser l’epicentre del cant líric a les terres de Lleida. El Teatre Municipal de la capital de la Noguera acollirà, els dies 21 i 22 d’octubre, l’11a edició del ‘Concurs de cant líric Germans Pla’, amb l’objectiu de descobrir noves veus, donar suport a les joves promeses i difondre el cant líric i l’obra dels germans Pla.

El concurs es desenvoluparà en dues fases presencials. La semifinal se celebrarà el dia 21 d’octubre a partir de les 9 h del matí, i estarà oberta al públic. La fase final es farà l’endemà diumenge dia 22 a partir de les 10h. Serà a partir de les 18h quan es farà el concert de cloenda i l’entrega de premis. El jurat estarà integrat per professionals de prestigi dins del sector:

Pel que fa als premis, el primer serà de 4.000 euros, la remuneració per a la participació al Concert del Cicle Música ‘Germans Pla – Ciutat de Balaguer 2024’, i la participació a la gira de la Xarxa de Músiques de les Joventuts Musicals de Catalunya. El segon premi tindrà un valor econòmic 2.000 euros i també hi inclourà la participació remunerada ala la propera edició del concert. Per últim, el tercer premi seran 1.000 euros i, de la mateixa manera, la participació al concert de l’any vinent. Des de la Paeria, pensen que el concurs és un una bona oportunitat per apropar el cant líric als joves:

El concurs, organitzat per l’Associació Cultural Grup d’Art4 de Balaguer compta amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer, la Diputació de Lleida, la Fundació Victòria dels Àngels, els Amics de l’Òpera de Lleida i Orgues de Ponent i del Pirineu.


Informa: Gerard Díaz Tribó i Oriol Gordillo Laboreo

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.