Balaguer acollirà, aquest diumenge, la 10a edició del Mercat del Vell

El mercat es trasllada a la plaça mercadal i durant tot el dia s’han programat activitats, actuacions i projeccions audiovisuals

La Plaça Mercadal acollirà, el pròxim diumenge durant tot el dia, la 10a edició del Mercat del Vell organitzat per l’associació Dona Pas i que pretén dóna vida a objectes ‘usats’. L’objectiu del mercat no és altre que donar una alternativa d’increment d’ingressos a famílies que ho vulguin a més de mostrar una forma de mercat ecològica, solidària i sostenible. Des de l’associació Dona Pas es veu el mercat també, com una oportunitat de donar a conèixer la participació social i comunitària com a eina del desenvolupament de la societat.
Per primer cop i a causa de la situació sanitària el mercat es realitzarà a la Plaça Mercadal i al llarg de la jornada es donaran conèixer projectes socials com el de l’ONG Cultivant Vida. La plaça Mercadal també serà punt d’actuacions, tallers i exposicions així com demostracions i paral•lelament a les activitats a la Plaça Mercadal, a la sala d’actes de la Paeria de Balaguer s’hi realitzaran diverses projeccions audiovisuals.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.