Balaguer acollirà, aquest cap de setmana, una nova edició del Tuning Show Ciutat de Balaguer

El Pavelló d’Inpacsa de Balaguer acollirà aquest cap de setmana la 6a edició del Tuning Show Ciutat de Balaguer organitzat Tot movil Tuning Club.

Prop de 300 vehicles arribats d’arreu del territori espanyol i de diversos països europeus faran parada en un esdeveniment que al llarg del cap de setmana acollirà diversos concurs relacionats amb el món del tuning i que per primer acollirà un concurs d’equips de so instal·ats als vehicles.

L’entrega de premis dels diversos concursos es farà diumenge a la tarda a partir de dos quarts de cinc. Pel consistori balaguerí l’esdeveniment és una bona opció per conèixer de ben a prop el món del tuning.

Durant el cap de setmana al pavelló d’Inpacsa també s’hi podran trobar diferents parades relacionades amb el món del tuning i seran múltiples les demostracions que faran al llarg dels dos dies relacionades en aquest àmbit.


Informa: Miki Daviu

1 comentari

  • un que passava per aquí

    Com cada any, ja ho hem notat els que no ens importa gens ni mica el que fan uns friquis amb els seus cotxes. Llàstima pels pobres interns de l’hospital Hèstia perquè si aquesta festa molesta la gent que guarda salut ja no vull pensar com ho porten els malalts que tenen el campament base allà davant.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.