Baixa un 90% la demanda al sector turístic a causa de la Covid-19

Pel que fa a les reserves, les famílies s’esperen a fer-les a última hora i es valora especialment la flexibilitat en les polítiques de cancel·lació

Aquests dies d’incertesa que estem vivint arreu del país degut a la pandèmia del coronavirus,  també han passat factura al sector del turisme. En aquesta agència de viatges de la capital de la Noguera ha disminuït un 90% el volum de feina respecte als darrers 10 anys.

Tot i així, les famílies que no han renunciat a marxar de vacances, han canviat els viatges de llarga distància mostrant més interès pel turisme domèstic i en família a destinacions nacionals on els desplaçaments es poden fer en cotxe i en allotjaments com ressorts turístics.

Pel que fa a les reserves, la gent s’espera a fer-les a última hora i es valora especialment la flexibilitat en les polítiques de cancel·lació.

L’impacte de la crisi a les llars catalanes es comença a fer palès, ja que un 43% de catalans està preocupat pel seu futur laboral i es comencen a replantejar les pautes de consum.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.