Les Aules de Formació de la Noguera ja preparen el curs 2019-2020 amb la previsió d’uns 500 alumnes

Les Aules de Formació de la Noguera ja funcionen a Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Térmens, Menàrguens, Vallfogona de Balaguer, Ponts i aquest curs també s’iniciaran a Artesa de Segre i Albesa

Aquesta setmana els i les representants de les Aules de Formació de la Noguera, organitzades des de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, van fer la primera trobada per començar a treballar en el programa del curs 2019-2020 i conèixer les novetats. El format continuarà sent el mateix: xerrades de temàtica diversa a càrrec de persones especialistes amb una periodicitat setmanal a Balaguer i mensual a la resta de municipis.
Les Aules de Formació de la Noguera ja funcionen a Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Térmens, Menàrguens, Vallfogona de Balaguer, Ponts i aquest curs també s’iniciaran a Artesa de Segre i Albesa.
En el cas del municipi d’Albesa, el passat dimecres també es va fer una xerrada informativa per donar a conèixer el projecte de les aules i resoldre els dubtes a les persones interessades a participar-hi, i a Artesa de Segre està previst de fer-la al setembre.
Es preveu que el proper curs el nombre total d’alumnes de les Aules de Formació de la Noguera sigui de 500 alumnes.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.