Atenea Quartet amb Carme Alòs i Enric Arquimbau, aquest diumenge al 8è Juliol de Música i Poesia

El concert tindrà lloc al monestir de Santa Maria de les Franqueses i s’hi podrà escoltar música de cambra amb textos de Joana Raspall i Carles Riba

La vuitena edició del Juliol de Música i Poesia continua aquest diumenge 14 de juliol al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses amb el tercer concert del cicle “La joventut vibra amb els clàssics” d’Atenea Quartet en el que es podrà escoltar música de cambra de Haydn i Shumann amb textos de Joana Raspall i Carles Riba, recitats per la balaguerina Carme Alòs i l’actor Enric Arquimbau.

Atenea Quartet l’integren quatre estudiants de l’ESMUC i el Conservatori del Liceu que, sota el mestratge de l’Arnau i l’Abel Tomàs i Jonathan Brown, membres del prestigiós Quartet Casals, permetran gaudir als espectadors d’un exercici de virtuosisme i qualitat. Les entrades per aquest espectacle tenen un preu de 12 euros (10 euros si es compra de forma anticipada).

Atenea Quartet

Els joves músics de l’Atenea Quartet, estudiants i premiats destacats d’estudis superiors de música, van començar la seva col·laboració l’any 2017 amb el tutelatge del Quartet Casals. El projecte neix de la voluntat de consolidar una formació estable que abraci el repertori clàssic escrit per a quartet de corda des del classicisme del segle xviii fins als corrents musicals del segle xx. A la primavera del 2018, guanyen una plaça de quartet participant al prestigiós Festival de Jeunesses Musicales a Weikersheim (setembre 2018, Alemanya), on han rebut classes de Heime Müller, Donald i Viviane Weilerstein i del Quartet Casals. Han actuat a diversos cicles de concerts com el que organitzen els Amics de l’Art Romànic del Bages, el cicle Quinze Vint-i-dos, impulsat per l’Ajuntament de Manresa, a l’Espai la Plana de l’Om al Kursaal de Manresa i al Paranimf de la Universitat de Barcelona dins del XXXII cicle de Música a la Universitat de Barcelona.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.