L’Associació Cultural Terres del Marquesat visita la vila de Térmens

Durant 25 anys els seus integrants han recorregut diversos punts de Catalunya i aquest dijous han completat la Noguera visitant Térmens.

Una cinquantena de persones han fet un recorregut per la història de la vila de Térmens aquest dijous al matí mitjançant una sortida organitzada per l’Associació Cultural Terres del Marquesat. L’entitat de la Noguera compleix 25 anys d’activitat. Els seus inicis van tenir lloc a Camarasa i als dos anys descentralitzaven les seves activitats a tota la comarca sota un nom basat en la història del segle XVI.

Durant aquests 25 anys els seus integrants han recorregut diversos punts de Catalunya i aquest dijous han completat la Noguera visitant Térmens. L’associació ha deixat la seva petjada a totes les poblacions de la comarca.

L’Associació naixia amb l’objectiu de difondre la cultura en cadascuna de les seves vessants i així ha estat durant 25 anys.

Al llarg de la seva història l’Associació ha mantingut la essència del principi, un grup d’amics i amigues amb inquietuds i sobretot amb ganes de passar-s’ho bé.

Durant la seva sortida cultural a Térmens han visitat espais com l’estació del Carrilet, l’església o el Pont de Ferro.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.