L’Associació “Chabab Al Amal” celebra el Dia Internacional de l’Hijab

 

L’Associació de Joves Musulmans de les Terres de Lleida Chabab Al Amal, se suma per segon any a la celebració del Dia Internacional de l’Hijab. L’associació fa una crida a dones de diferents nacionalitats i religions perquè mostrin solidaritat amb la campanya per combatre l’odi i la discriminació contra les dones que porten Hijab.
La celebració té com a objectiu abordar totes les pràctiques racistes que involucren l’assetjament verbal i físic a les dones d’occident que decideixen portar el vel per les seves creences religioses.
Una costum d’aquesta celebració és demanar col·laboració i sororitat a totes les dones participants i demanen que en aquesta ocasió es posin el vel com a símbol de respecte i solidaritat envers les dones amb Hijab, així com també participar en una caminada per reivindicar la visibilitat i la normalització de l’Hijab. Chabab Al Amal destaca a més, que aquest dia té un paper molt important a l’hora de combatre l’estereotip de que l’Islam és una religió radicalitzada i que oprimeix a les dones, i això comporta que l’ús del vel sigui un dels motius d’atacs racistes contra les dones.


Informa: Redacció / Cartell: Chabab Al Amal

1 comentari

  • Por que no se van a su pais a celebrar ese dia !!!!! En españa las mujeres no necesitan llevar esa mierda ….

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.