Art Estiu i Petit Art Estiu, una proposta cultural per infants de totes les edats

Arriben les vacances d’estiu i amb elles les estades. L’Ajuntament de Balaguer, l’Escola de dansa i la Biblioteca municipal han engegat un any més les Estades d’Art Estiu adreçades a infants de 1r a 6è de primària amb l’objectiu d’introduir als nens i nenes totes les activitats artístiques, potenciant aquestes disciplines i cercant la part més lúdica de totes elles.

En aquesta ocasió el centre d’interès que conduirà totes les activitats és ’El laboratori de les professions’ on cada setmana estarà protagonitzada per una professió diferent de manera que les activitats que es proposaran als infants giraran al voltant d’aquesta.

Enguany i com a novetat, després de detectar la necessitat d’adaptar les activitats als més petits, s’ha incorporat el Petit Art Estiu. Es tracta d’oferir als infants de P3, P4 i P5 la mateixa oferta d’activitats per tal que comencin a desenvolupar la seva expressió corporal així com la vessant artística i creativa.

Aquest casal a més de presentar-se com una alternativa a les tradicionals estades dedicades a l’esport i a les sortides, són també unes estades inclusives de manera que són una bona opció per tots aquells nens i nenes que necessiten educació especial.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.