Arriba el primer artista de la 5a edició del Festival Gargar de Penelles

El Gargar fa un homenatge als inicis del “street art”

Penelles ja ha donat la benvinguda al primer artista que participarà a la 5a edició del Festival de Murals i Art Rural Gargar. El certamen s’ha hagut d’adaptar als nous temps i cada setmana del mes d’agost acollirà de dos a tres artistes diferents. L’organització ha tirat endavant el festival amb l’objectiu d’ampliar la família Gargar, sempre sense fomentar les aglomeracions. Així doncs, Penelles tindrà 9 murals nous visitables, enguany homenatjant els inicis del street art.

El primer artista en arribar a Penelles ha estat Slim Safont. Té com a repte refer un mural molt estimat al nou punt d’informació i el dedicarà a la presència de turistes al poble.

El Gargar fa un pas endavant amb el Mur Fònic, un certamen musical de joves talents emergents de les Terres de Ponent. El seu format encara és una incògnita que anirà variant en funció de l’evolució de la pandèmia, però s’espera poder fer algun concert en directe garantint les mesures de seguretat establertes per les autoritats. Binomic prepara nous projectes a Penelles que veuran la llum en les properes setmanes i mesos.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.