Arnau Tordera, Premi Rotllana 2019

El músic osonenc va recollir el guardó en el marc de la 25a Nit de la Sardana celebrada a Bellcaire d’Urgell

A ritme de ‘La ben plantada’ el compositor i músic del grup de rock Obeses, Arnau Tordera, va recollir el premi Rotllana 2019 que li va atorgar la Federació Sardanista de les comarques de Lleida durant la nit de la Sardana celebrada a Bellcaire. Tordera va ser guardonat pel concert realitzat el passat mes d’agost amb la Cobla Berga Jove dins del programa del festival “Amb so de cobla” relitzat a Palamòs. El premi rotllana distingeix anualment una persona o entitat que ajudi a projectar el món sardanista fora del seu àmbit d’actuació. Precisament peça  ‘La ben plantada’ que forma part del disc zel que el grup Obeses va publicar l’any 2013 va ser una de les primeres aproximacions del music osonenc al món de la sardana. Amb el concert conjunt amb la cobla Berga Jove però es quan segons Tordera es va acabar de fascinar per aquest estil.

El mestissatge de la músic rock amb el folklore català es va repetir durant la Fira Mediterrània de Manresa. Dues experiències d’èxit que Tordera espera poder repetir i així ampliar la seva relació amb el món de la cobla en un futur.

El premi rotllana 2019 es va entrega en el marc de la 25a nit de la sardana celebrada a Bellcaire d’Urgell, una vetllada que va servir per fer entrega també dels trofeus del 45è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma que va cloure el passat 10 de novembre a Balaguer.

L’alcalde de Bellcaire, Jaume Monfort, també va aprofitar l’esdeveniment per posar en valor la relació de Bellcaire amb el món sardanista.

La vetllada també va servir per guardonar a Oscar Barqué amb el premi  Sardalleida i per fer el relleu de la nit sardana 2020 que es celebrarà a Almacelles.

Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.