Aquest proper dissabte 14 d’abril, Balaguer acull la Marató de Donació de Sang

En aquesta ocasió entrevistem a en Jordi Pedrós, President de l’Associació de Donants de Sang de La Noguera, que ens parla sobre la importància de la donació de sang i també ens explica les activitats que es duran a terme en la pròxima Marató de Donació de Sang que es durà a terme aquest dissabte dia 14 d’Abril a Balaguer.Així doncs, un any més, i amb l’objectiu de mantenir l’autosuficiència, el Banc de Sang i Teixits, torna a portar al nostre municipi una Marató de Donació de Sang. Edició rere edició, hem vist com actuacions, activitats, guarderia pels petits, i molts obsequis i sorpreses ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.

Balaguer torna a acollir una Marató de donació de sang. Conjuntament amb l’Ajuntament de Balaguer i l’Associació de Donants de Sang de la Noguera, s’ha previst que el proper dissabte 14 d’abril de 2012, de 10 a 22h, es puguin realitzar donacions de sang a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Balaguer. La Marató persegueix com a objectiu principal sensibilitzar sobre la necessitat de prendre costum de donar sang i captar nous i noves donants.

La comissió organitzadora treballa per compaginar la donació de sang amb una jornada festiva. D’ençà bastant temps i, seguint experiències anteriors que han resultat molt positives, s’han mantingut contactes amb entitats, institucions, empreses i particulars per demanar el seu suport i col·laboració en la difusió i en la possibilitat de realitzar un seguit d’activitats lúdiques mentre duri l’esdeveniment.

L’organització posarà el màxim de facilitats per donar l’oportunitat als ciutadans de fer aquest gest solidari. Cal recordar que per donar sang a la Marató només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 kg o més, i no cal anar en dejú.

Els/les responsables d’aquesta marató fan una crida a la participació de tothom en la preparació de l’esdeveniment, ja sigui aportant idees, ajudant a la difusió amb qualsevol iniciativa o preparant activitats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.