Aquest mes comencen les Aules de Formació de la Noguera

La darrera edició comptava amb gairebé 500 alumes de tota la comarca

Aquest mes d’octubre comencen les Aules de Formació de la Noguera, als mateixos municipis on es van fer la passada edició. Durant el mes d’octubre tindrà lloc la primera sessió de cadascuna de les 8 aules de formació que s’han organitzat a la Noguera, amb el calendari següent:

– dilluns 10 d’octubre a Bellcaire d’Urgell

– dimarts 11 d’octubre a Térmens,

– dijous 13 d’octubre a Vallfogona de Balaguer,

– dilluns 17 d’octubre a Albesa

– dimarts  18 d’octubre a Menàrguens.

– dimecres 19 d’octubre a Balaguer,

– dimarts 25 d’octubre a Ponts,

– dijous 27 d’octubre a Artesa de Segre.

En tots els municipis les sessions comencen a les 17.30 h i tenen una periodicitat mensual, excepte a Balaguer que es fa una sessió a la setmana. Durant el mes de maig del 2023 s’ha programat una sortida cultural, amb dates i destinació encara per concretar.

Les temàtiques d’enguany son de diferents disciplines com literatura, geografia, sociologia, història, medicina, mitologia, astronomia, etc.

Des del Consell Comarcal de la Noguera hi ha la voluntat de poder programar aquesta activitat a més municipis de la comarca Noguera, atès que està molt ben valorada pels assistents dels diferents pobles. Des dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ja s’està treballant per recuperar a poc a poc tant aquesta com altres activitats presencials i interactuar més a prop amb la nostra gent.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.