Aquest juliol torna la Transsegre carregada de novetats

Es canvia l’horari de la primera etapa, que començarà a les 11:30 h del matí, i s’inaugurarà ‘La petita Transsegre’ pels menors de 18 anys

Ja han passat tres anys des de l’última edició de la Transsegre. La Festa Major d’estiu de la capital de la Noguera s’ha vist suspesa com tantes d’altres activitats a causa de la pandèmia, però que ara torna amb una major motivació i carregada de novetats.

La Paeria de Balaguer i l’Associació L’Almirals Cup Light’s han presentat aquest divendres el programa complet de la 36a edició, que compta com a canvi destacat la baixada de dissabte, passant-ho al matí i muntant una festa a l’arribada a Sant Llorenç de Montgai.

Tant la nit de divendres com la de dissabte, la festa nocturna es manté com era habitual, amb l’única diferència que no es podrà acampar a l’esplanada del riu.

La Paeria també ha presentat una novetat que han organitzat enguany, i és que el divendres per la tarda es realitzarà ‘La petita Transsegre’, un recorregut en barca pel riu al seu pas per Balaguer pels nois i noies menors de 18 anys.

Les inscripcions ja es troben obertes i el termini per apuntar-s’hi acabarà el pròxim 4 de juliol, amb un límit de 200 embarcacions.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.