Antonio Ayguadé deixa la presidència del CF Balaguer

La dimissió del seu equip arriba només un any després de convocar unes eleccions en les que van sortir reelegits al no presentar-se cap candidatura alternativa

La junta directiva del CF Balaguer presidida per Antonio Ayguadé va anunciar, la setmana passada, que feia un pas al costat i d’aquesta manera s’obria un període electoral al club de la Noguera. La decisió d’Ayguadé i del seu equip arriba només un any després de convocar unes eleccions en les que van sortir reelegits al no presentar-se cap candidatura alternativa. Ara però, el ja expresident, ha anunciat que la situació es diferent ja que des de la massa social del club es compta amb al menys una candidatura que concorrerà a les eleccions.

El cas que de que només hi hagi una candidatura el traspàs seria efectiu el pròxim 17 de març quan se celebrarà una assemblea de socis extraordinària. Ayguadé ha fet un balanç positiu d’aquesta etapa al capdavant del club sobretot pel que fa l’aspecte econòmic.

Antonio Ayguadé presidia el CF Balaguer des de la temporada 2014-2015 quan es va fer càrrec de club com a president d’una junta gestora. Esportivament els primer anys del mandat d’Ayguadé es recordaran per les bones temporades realitzades situant l’entitat vermella en els llocs de privilegi de la primera Catalana i molt cops vorejant l’ascens a tercera divisió, dinàmica que es va capgirar la temporada passada i que va desencadenar amb el descens del primer equip a la segona catalana categoria on milita actualment.


Informa: Miquel Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.