Antònia Ortiz i Francesc Antillach presenten “Noguera, 17 excursions a peu”

El Francesc i l’Antònia han estat els encarregats de crear el llibre Noguera, 17 excursions a peu editat per Cossetània. Els dos balaguerins, membres del centre d’excursionisme Balaguer i amants del senderisme, han plasmat en aquest llibre 17 rutes, de diferents dificultats, que van des de la Noguera baixa i fins a la serralada del Montsec.

La parella ja va publicar l’any 2003 el llibre caminades per la Noguera, i ara l’editorial ha confiat en ells per realitzar aquest volum de la col·lecció azimut comarcal. Una conjunt de llibres de les diferents comarques de Catalunya on els autors a banda de les excursions hi aporten apunts dels recorregut així com punts d’interès o curiositats de les diferents rutes. Unes notes a peu de pàgina que no serien possible sense un extens treball de camp.

D’aquesta manera , Noguera, 17 excursions a peu és una guia perfecta pels amants del senderisme on hi poden trobar diferents rutes de diverses dificultat indicades totes amb el seus tracks, el temps estimat per realitzar-les i un sense fi d’apunts que permetran al caminant gaudir tant del trajecte com de la meta final.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.