Anna Font Garcia, guanyadora de la 2a edició del Premi Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens

“En Gafarró estrena barret” ha estat l’obra guardonada de la il·lustradora de Sant Andreu de Palomar, Barcelona.

Lliurament del premi 2n Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens a Anna Font (Foto: Aj. Térmens)

Anna Font Garcia, de Sant Andreu de Palomar, ha estat la guanyadora de la segona edició del Premi Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens amb la seva obra “En Gafarró estrena barret”. El lliurament del premi ha tingut lloc al Centre Cultural Sant Joan de Térmens aquest dissabte a les 12 del migdia en un acte que ha canviat de format degut al confinament comarcal.

A causa de les mesures sanitàries del moment, s’han suspès totes les activitats programades i l’acte s’ha limitat a fer l’entrega del premi per part dels membres del jurat a la guanyadora. L’acte està previst que es traslladi al setembre, coincidint amb la Festa Major.

El premi Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens  el convoca l’ajuntament del consistori, té un import de 4.000 euros, i l’obra guanyadora es publicarà en una col·lecció especial. Amb aquest projecte, l’Ajuntament de Térmens fa una aposta per la cultura com a element dinamitzador de l’àmbit local i ho fa amb l’organització d’un premi d’àlbum il·lustrat que entronca amb la gran tradició d’il·lustradors i il·lustradores que tenim a Catalunya.

Pel que fa a la temàtica del premi, es valora especialment que els àlbums facin referència al món rural i al primer sector, que són els eixos de la societat i l’economia lleidatana. Tot i això, la convocatòria és oberta a totes les temàtiques i finalment el que el jurat valora és la qualitat i l’originalitat dels treballs presentats, tant pel que fa als textos com a les il·lustracions.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.