Anna Cisquella i Josep Maria Segura, vencedors de la Trail – Caminada Peülles Monestir de les Avellanes

La prova va comptar amb la participació de més de 150 corredors, màxima assistència de la cursa en les seves quatre edicions realitzades.

Anna Cisquella (Club Runners no limits) i Josep Maria Segura (Club Blue Motors Neolith) van ser els vencedors de la traïl-caminada de muntanya Peülles-Monestir de les Avellanes que es va realitzar el passat diumenge, 9 de setembre, a la comarca de la Noguera.

El Monestir de les Avellanes va ser el punt de sortida i d’arribada de la prova organitzada pel club excursionista les Peülles, puntuable per la Lliga de la Noguera en la seva modalitat de cursa.

La sortida es va realitzar, per primera vegada en les quatre edicions realitzades, des del claustre romànic del Monestir de les Avellanes. El traçat de la prova va recorre diversos indrets vinculats a la història del Monestir de les Avellanes pels termes municipals d’Os de Balaguer, Vianova de la Sal, Les Avellanes i Santalinya. El traçat constava de 14,78 km i un desnivell de 424m amb el punt d’arribada ubicat als jardins del mateix Monestir de les Avellanes.


Informa: Redacció

Foto: Club Escursionista Les Peülles del Montsec

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.