Ana París imparteix masterclass a la Meat Attraction de Madrid i a l’Imeat de Cornellà 2019

La carnissera balaguerina Ana París va participar del 17 al 19 de setembre a la Meat Attraction 2019, una fira internacional del sector carni de Madrid. A l’espai ‘Factoria Xeff’ de la fira i davant de més de 200 professionals del sector, Ana París va impartir una masterclass d’elaborats carnis innovadors amb presentacions atractives que destaquen per l’originalitat i la varietat de carns i ingredients.

L’Anna París va compartir escenari amb representants de la carnisseria Victor Churchill Butcher, de Sidney (Austràlia), considerada la millor carnisseria del món i l’influencer de la carn José Luis Sáenz Villar, més conegut com Pepe Chuletón.

Els dies 6 i 7 d’octubre va participar a la segona edició de la fira IMEAT a Cornellà, dedicada al comerç detallista de carn i xarcuteria.

Amb les seves propostes, l’Ana és un referent en la forta evolució que està vivint el sector de la carnisseria i la xarcuteria al detall per adaptar-se al canvi del mercat i a les exigències del consumidor. Al març d’aquest 2019 va quedar tercera al campionat europeu d’elaborats carnis gourmet de la 6a Fira Imeat que es va fer a Mòdena (Itàlia), i primera entre els representants espanyols.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.