Àlvar Llobet edita el llibre ‘Picar Pedra. 50 reflexions republicanes sense jugades mestres’

El periodista balaguerí ha traslladat en format llibre 10 converses entre Joan Puigcercós, Josep Huguet i Francesc Codina

Una reflexió asserenada sobre el procés de la Independència, això és el que podran trobar els lectors de Picant Pedra, el llibre que recull 10 converses entre els ex consellers Joan Puigcercós i Josep Huguet i el filòleg Francesc Codina i que ha editat i prologat el periodista balaguerí Àlvar Llobet.

Lluny de trobar la fórmula màgica per assolir la independència, les converses portades al format llibre per Llobet volen donar algunes de les eines que pels ponents han de ser clau a l’hora de culminar el procés.

Un total de 50 temes que es  van començar a desgranar en unes converses que es van iniciar de manera presencial a final del 2019 i que la pandèmia ha obligat acabar-les de manera telemàtica. Un fet que ha condicionat els viratges de les converses això com també ho ha fet la inhabilitació del president Quim Torra i les conseqüents eleccions del passat 14 de febrer.

Reflexions republicanes lluny de jugades mestres i amb una conclusió manifesta,  la República arribarà, Picant Pedra.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.