Almenys onze persones nascudes a la Noguera, entre el llistat de morts als camps de concentració nazis

El Boletín Oficial del Estado (BOE) va publicar aquest divendres el llistat dels 4.427 espanyols morts als camps de concentració nazis de Mauthausen i Gusen

El Boletín Oficial del Estado (BOE) va publicar aquest divendres el llistat dels 4.427 espanyols morts als camps de concentració nazis de Mauthausen i Gusen, a Àustria, durant la Segona Guerra Mundial. La publicació, que té per objectiu reconèixer a les víctimes i facilitar el seu registre com a difunts als seus familiars, inclou els noms d’almenys onze persones nascudes a la comarca de la Noguera. Concretament als municipis de Menàrguens, Artesa de Segre, Ponts, Foradada, Monclar d’Urgell, Bellcaire, Castelló i Térmens. Són els següents:

 

Cal assenyalar que en cas d’haver-hi algun error en les dades personals que inclou el llistat, el Gobierno de España permetrà als familiars afectats i interessats presentar al·legacions i sol·licitar les corresponents rectificacions en el termini d’un mes.

La llista de víctimes completa es pot consultar a https://datawrapper.dwcdn.net/vtxBa/1/

3 comentaris

  • un que passava per aquí

    Doncs estic consultant el BOE d’aquest divendres (09/08/2019) i no apareix. Algú em pot dir el número del BOE, si us plau?

  • un que passava per aquí

    Ja ho he trobat. Efectivament és al BOE del 09/08/2019 (n. 190). Heu d’anar a Notificaciones (suplemento de notificaciones).

  • J. Ignasi Tejedor

    Veure aquest llistar fa respecte. Com s’obliden les coses …

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.