Algerri millora l’accés al castell en el marc d’un projecte de consolidació

És un dels elements patrimonials del municipi que desperta major interès entre la població, un fet que segons l’historiador Jesús Brufal, els ha animat a desenvolupar el projecte més enllà de conservar el valor històric

L’Ajuntament d’Algerri ha creat un camí d’accés al castell en el marc d’un projecte de consolidació de l’espai. Aquesta via, que només és per ús de servei, garantirà que la maquinària pugui accedir al peu de la fortalesa per dur a terme les obres de conservació.

El Castell d’Algerri és un dels elements patrimonials del municipi que desperta major interès entre la població, un fet que segons l’historiador Jesús Brufal, els ha animat a desenvolupar el projecte més enllà de conservar el valor històric.

El castell d’Algerri és un dels monuments emblemàtics del municipi i un magatzem de la història de la zona on s’han detectat evidències arqueològiques des de l’edat de bronze, el període andalusí i medieval.

L’obra ha estat finançada per l’Ajuntament d’Algerri amb el suport de la Diputació de Lleida i l’aval de Patrimoni i Medi Ambient.


Informa: Carla Vilaseca i Vilarasau

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.