Algerri impulsa una campanya d’emprenedoria per al desenvolupament del municipi

“Algerri, una oportunitat per l’emprenedoria” vol atreure persones que treballin i visquin al poble

Algerri, una oportunitat per l’emprenedoria és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Algerri i que té com a objectiu afavorir el desenvolupament rural i local del municipi. El projecte és fruit d’un llarg període de feina des del 2016 i ara, enmig de la crisi sanitària a causa de la Covid-19, ha començat la seva posada en marxa i difusió.

L’arribada de la fibra òptica el 2021 o l’actual fibra òptica aèria instal·lada arreu del poble, així com l’adequació d’un espai municipal d’estudi i treball compartit garanteixen el teletreball i l’inici de nous projectes empresarials. A més existeixen diverses línies d’ajuts per al desenvolupament de projectes al món rural. Amb aquesta campanya Algerri posa en valor l’estil de vida i les oportunitats que presenta el món rural i les seves bones connexions. S’espera que la campanya doni resultats a mig termini.

L’Ajuntament d’Algerri treballa per crear una borsa d’habitatge que també ajudarà a pal·liar un problema que tenen molts municipis de l’entorn rural.

Algerri compta també amb un bon teixit comercial, servei de metge i infermeria, llar d’infants i escola.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.