Àlex Pedra guanya el 33è Torneig Escacs Memorial Pijuan

Es tracta d’un torneig que es celebra tradicionalment per la Festa Major de Balaguer i que enguany ha tingut format telemàtic per les restriccions de la Covid-19

Fotomontatge dels diferents participants al torneig (Foto: Club Escacs Balaguer)

Aquest dissabte es va disputar la 33a edició del tradicional torneig Escacs Escolar Memorial Pijuan-Fundació Estel, organitzat pel Club Escacs Balaguer i amb la col.laboració de la Paeria de Balaguer. Degut a les restriccions per la pandèmia, es va disputar en format on-line per internet mitjançant la plataforma Lichess, fet que va permetre poder mantenir-lo dins la programació d’actes de la Festa Major de Balaguer d’aquest 2020.

El torneig és un dels més antics de tot Catalunya a nivell escolar i està limitat a jugadors del Club d’Escacs Balaguer i/o escolars de la ciutat fins als 16 anys. Es van disputar durant 1h i 10 minuts una mitja de vuit rondes de 7 minuts per jugador i el campió del torneig va ser l’Àlex Pedra del Club Escacs Balaguer, jugador sub-14 que només va cedir unes taules durant tot el torneig, guanyant les 7 rondes restants. En 2a posició va quedar el Joan Barri, jugador sub-12 també del Club Escacs Balaguer i en 3ra posició el Pau Bergé, jugador sub-14 del Club Escacs Vallfogona de Balaguer.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.