Alemany presenta les caixes d’Art i Torró de col·lecció amb valor social

Les caixes han estat il·lustrades per artistes amb discapacitat d’Ilersis Shalom, Fundació Aspros, la Torxa i l’Estel

Torrons i Mel Alemany va donar el tret de sortida a la campanya de torró 2019, el passat dimarts, amb una torronada a La Llotja que va servir per presentar les Caixes Regal Art i Torró de col·lecció amb valor social. Aquest any se’n presenten 4 models amb il·lustracions inspirades en les abelles, elaborades per persones amb discapacitat de les quatre entitats lleidatanes que treballen per la marca: Ilersis Shalom, La Torxa, Fundació Aspros i l’Estel. 

Les caixes es poden adquirir a les botigues Bo de Shalom de Lleida, al Monestir de les Avellanes, a la Botiga Delsams de Balaguer i a la Botiga OliCastelló de Castelló de Farfanya. També es poden comprar a la botiga d’Alemany i a Cal Pau, a Os de Balaguer.

Alemany ha promogut el concurs “Art Cru Alemany” en el marc del qual tots els artistes de cada entitat han presentat una obra. D’entre totes elles se n’ha escollit una de cada centre, que és la que s’ha estampat a la caixa d’art que aquest any com a novetat a banda de contenir torró també introdueix la mel. 

La caixa està pensada de fet, per ser “un regal dolç amb valor social que pugui adquirir-se tot l’any” tal i com explica el gerent d’Alemany, Ferran Alemany. Conté els productes premiats als Premis Great Taste Awards, els Oscars de l’alimentació delicatessen. De fet la marca d’Os de Balaguer es va convertir aquest 2019 en l’empresa més premiada de l’estat en aquests guardons de reconeixement internacional.

 

Concurs ‘Art Cru’, l’art sense processar

El projecte artístic d’aquest any s’ha basat en el concepte ‘Art Cru’ entès com l’art sense processar, en què l’important és l’expressió, més enllà de la formalitat. Els autors que han resultat guanyadors de les quatre il·lustracions són: Silvia Tribulietx (Ilersis Shalom), David Padilla (Fundació Aspros), Jèssica Vidal (L’Estel) i Josep Giralt (La Torxa), que van rebre el premi (el passat dimarts) de mans del gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany. 

L’acte va consistir en un tast de torró  en la que també hi va participar el cantautor balaguerí Joan Blau. 

 

L’Univers Alemany: ‘Art, Cultura, Humanitat’

L’acte s’emmarcava en el projecte l’Univers Alemany que resumeix els valors de la marca: ‘Art, Cultura, Humanitat’ i que es tradueix en l’aposta per l’art per promocionar el propi territori, el Montsec amb una aposta per la cultura i la no robotització i la humanització dels processos de producció. De fet Alemany ocupa diàriament 60 persones de 4 centres especials de treball del Tercer Sector de les Terres de Lleida, que s’afegeixen a les 25 persones que treballen al seu obrador d’Os de Balaguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.