Alemany impulsa un nou projecte perquè centres especials de treball fabriquin els seus productes

La primera iniciativa es materialitza amb una línia d’ametlles acabades de torrar, que es produeixen, envasen i etiqueten al CET La Torxa

Torrons i Mel Alemany ha fet un pas endavant en la humanització dels seus processos, creant una nova línia d’activitat, en la qual els Centres Especials de Treball (CET) fabricaran els seus propis productes. La primera iniciativa en aquest àmbit es materialitza amb l’elaboració d’una línia d’ametlles i avellanes acabades de torrar, que es produiran, envasaran i etiquetaran al CET de la Torxa de Lleida. La gamma de fruits secs de l’empresa familiar d’Os de Balaguer es podrà adquirir on-line només 48 hores després de la seva producció i de forma presencial a sis establiments de la cadena lleidatana de supermercats Plusfresc (Sunka Lleida, Balaguer, Mollerussa, Ciutat Campus Lleida, Nova Balàfia Lleida i Ciutat Elisis Lleida)

Segons explica el gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany, el projecte suposa un complement, un pas endavant més en la filosofia de la firma, basada en la humanització dels processos productius i en la desrobotització de les tasques, atorgant el protagonisme a les persones. “Fins ara, la nostra col·laboració amb els CET se centrava en la cessió de producte, ara seran ells els que el fabriquin, envasin i etiquetin”. Les ametlles, seleccionades per Alemany en un entorn de proximitat, es torren al forn instal·lat al centre de La Torxa i compten amb l’assessorament en l’elaboració del xef lleidatà Ivan Pascual, encarregat de garantir que es mantingui la qualitat organolèptica del producte.

El producte, que està fet sota el concepte de l’elaboració conscient, es caracteritza per la seva alta qualitat, fruit de la selecció de la matèria primera, les millors ametlles i avellanes de proximitat, realitzada per Alemany, el torrat amb la maquinària aportada per la firma d’Os de Balaguer i l’orientació gastronòmica del xef Ivan Pascual.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.