Alemany aposta per una nova campanya nadalenca amb valor social

L’Estel de Balaguer, Aspros, Ilersis i La Torxa participen, un any més, a la campanya d’art cru de l’empresa noguerenca Torrons i Mel Alemany

L’Estel de Balaguer, Aspros, Ilersis i La Torxa són els quatre Centres Especials de Treball de les Terres de Lleida que participen, un any més, a la campanya d’art cru de l’empresa noguerenca Torrons i Mel Alemany. En el cas de l’Estel, els usuaris s’organitzen per grups en diferents espais i cadascú d’ells té una funció marcada, des de muntar les capses, retallar i posar les etiquetes fins a empaquetar el producte final.

Aquesta tasca ocupacional per als usuaris va més enllà: la repercussió social, poder treballar en equip i sentir-se realitzats a nivell personal són, per ells, les principals motivacions per al projecte.

La residència de l’Estel de Balaguer ha acollit l’acte inaugural de la temporada del torró d’Alemany. La marca d’Os de Balaguer ha entregat els premis de les Nadales de les caixes d’Art i Torró de la col·lecció.

Enguany, la caixa està dedicada a la flor del romaní i les il·lustracions s’han fet amb l’objectiu de transmetre la connexió íntima entre l’art i el romaní.
Cada guanyadora forma part d’una de les quatre associacions vinculades a Alemany i ha estat el gerent de l’empresa, Ferran Alemany, l’encarregat de lliurar el guardó a cada seleccionada. L’acte ha posat el punt final amb la tradicional torronada.


Informa: Clara Adsuar Cortés

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.