L’Ajuntament de Balaguer ha contractat 5 persones joves en la modalitat de pràctiques

 width=

L’Ajuntament de Balaguer ha contractat 5 persones joves en la modalitat de pràctiques, que avui s’han incorporat a l’Oficina tècnica, al Museu de la Noguera, al CEI i al Departament d’obres i serveis.

Aquestes contractacions s’emmarquen dins del Programa de garantia juvenil subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, d’acord amb l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Els elevats percentatges de persones joves que han finalitzat els seus estudis i que estan en situació d’atur, constitueix una preocupació social àmpliament compartida per la societat catalana i pel Govern de la Generalitat, que l’ha assumit com una de les prioritats de l’acció de govern.

En aquest context el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya estableix en col·laboració amb els ajuntaments, el consells comarcals de Catalunya i entitats sense ànim de lucre constituïdes i amb centre de treball a Catalunya, unes bases que tenen la pretensió que durant un període de sis mesos a jornada complerta persones de menys de 30 anys amb títol o certificat de professionalitat que els capacita per a la pràctica professional siguin contractades i prestin els seus serveis sota la modalitat contractual de pràctiques. Aquestes pràctiques han de servir per adquirir aptituds i desenvolupament professional, mitjançant la supervisió d’un/a tutor/a.

La selecció d’aquestes persones joves s’ha efectuat entre tots/es els/les candidats/es facilitats/des per l’Oficina de treball de Balaguer i que complien, entre d’altres,  els següents requisits:

a) Constar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

b) Acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional, així com complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Aquestes contractacions  de treball estan cofinançades  per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.