Aida Alemany, medalla de bronze al Campionat de Catalunya de Cross

Aida Alemany, a la dreta de la fotografia (foto: CE Pedala.cat)

El passat diumenge 14 de febrer es va celebrar el 96è Campionat de Catalunya Absolut de Cross Individual i per Clubs a Girona on el C.E. PEDALA.CAT de Balaguer va aportar una desena d’atletes federats en les categories cadet, infantil, aleví i benjamí (masculí i femení).

Destacar a la categoria Infantil femení, la medalla de bronze d’Aida Alemany, que en una gran cursa, va arribar en la tercera posició a només 3 segons de la segona classificada. L’Aida ha culminat així una gran temporada de cross fent podi en totes les curses en les que ha participat. Una mostra del gran estat de forma d’aquesta atleta que es posiciona com una de les millors a nivell provincial i català.

Per equips, en categoria Infantil Femení destacar la cinquena posició al quedar l’Aida Alemany 3a, Andrea alemany 8a, Míriam 11a i Paula Bertran 152a.