Àger prepara un vermut solidari per recaptar fons per la Marató de TV3

Tindrà lloc aquest 18 de desembre a les 12 hores a la placeta dels Jubilats i anirà a càrrec de l’Associació de Dones de la Vall d’Àger

L’Associació de Dones de la Vall d’Àger organitza aquest diumenge, 18 de desembre, un vermut solidari per recaptar fons per la Marató de TV3 d’aquest 2022, dedicada a la salut cardiovascular. Igualment, el pròxim dijous, 22 de desembre, el consistori d’Àger acollirà la presentació del Llunarbori 2023, un ritual poètic d’Elena Sixto.

En concret, el vermut solidari està previst per aquest diumenge, a partir de les 12 hores, a la placeta dels Jubilats. L’alcaldessa d’Àger, Mireia Burgués, ha encoratjat tothom a participar en aquest acte solidari per La Marató, que dedicarà la 31a edició a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Durant l’activitat, les persones participants podran fer consumicions, i tots els diners que es recaptin aniran destinats a aquesta causa solidària, a la vegada que es permetrà fer aportacions voluntàries per la Marató. L’acte, a càrrec de l’Associació de Dones de la Vall d’Àger, i a benefici de la fundació de la Marató de TV3, compta amb la col·laboració d’Agbar, Demeter, Novartis, el Grup Borges i el consistori d’Àger.

Presentació del Llunabori 2023, el pròxim 22 de desembre

El pròxim dijous, 22 de desembre a les 19 hores, la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Àger acollirà la presentació del Llunabori 2023, una visió poètica dels tretze cicles lunars dedicats als arbres sagrats dels antics celtes. La presentació anirà a càrrec d’Elena Sixto, l’autora d’aquest calendari singular, que durant l’acte explicarà les claus per entendre el Llunabori i convidarà a tothom a fer un viatge poètic amb la seva obra. L’activitat és a càrrec de l’Ajuntament d’Àger, la Biblioteca Amèlia Claverol d’Àger i Biblioteques Públiques de Catalunya.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.